DESPRE NOI

Dasigur SRL presteaza servicii de transport marfa, transport mobila, transport obiecte grele sau voluminoase precum ATM-uri, seifuri, piane si pianine, relocari sedii firme sau apartamente.
De asemena efectuam transport de produse alimentare si nealimentare la temperatura controlata cu ajutorul dubelor frigorifice.
Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra, va punem la dispozitie un dispecerat non stop (021-9610), unde un operator va raspunde solicitarii dvs. indiferent de ora.

Toate autoutilitarele sunt supravegheate prin GPS astfel, in orice moment puteti afla pozitia acestora pe traseu. Pentru demontarea si montarea mobilei va punem la dispozitie una din cele 5 echipe de tamplari cu experienta in domeniu atat pentru mobila facuta pe comanda, cat si pentru mobila de serie cumparata din magazinele de profil.

Prestam servicii de transport marfa la cele mai ridicate standarde in Bucuresti si in tara. La cererea clientilor, asiguram personal calificat in mutari care sa incarce, sa descarce, sa impacheteze, sa despacheteze si sa transporte in conditii optime marfa dumneavoastra. Din momentul incarcarii, marfa este protejata iar in cazul deteriorarii, dumneavoasta beneficiati de o polita de asigurare marfa incheiata la Generali Asigurari ce despagubeste in limita a 50.000 Euro / eveniment.

Din dorinta de a ne demonstra profesionalismul, intreaga activitate a firmei se desfasoara cu respectarea tuturor standardelor si agrementelor specifice, stabilite atat de organismele guvernamentale cat si de asociatiile profesionale din domeniu.
Intr-o lume in care doar satisfactia clientului conteaza, iar singura unitate de masura pentru aceasta este calitatea, noi reusim sa o garantam.

Probabil ca nu este greu de inteles de ce toti clientii nostri sunt multumiti de alegerea facuta: pentru a le raspunde asteptarilor pe o piata puternic concurentiala, ne straduim sa oferim in continuare echilibrul perfect intre o structura competitiva de preturi, o calitate ridicata a produselor si serviciilor, precum si timpi cat mai redusi in solutionarea cerintelor exprimate.
Noi suntem partenerul ideal in transport si va asteptam cu cele mai bune oferte pentru firma dumneavoastra.